Καλάθι Αγορών

0 τεμάχιο/α - 0,00€
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
FREE GIFT WITH ANY ORDER

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνήστε μαζί μας

facebook

sideblock

Ασφάλεια συναλλαγών και προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών:

  • Χρησιμοποιώντας state-of-the-art κρυπτογράφηση, με το PayPal, τα στοιχεία μας δεν είναι διαθέσιμα σε όλους.
  • Χρησιμοποιώντας CVV2 ελέγχους, με το PayPal, ματαιώνεται η κλοπή ταυτότητας.
  • Χρησιμοποιώντας την ''εν αναμονή επαλήθευσης του τραπεζικού λογαριασμού'', το PayPal παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ελέγχου ταυτότητας.


Ενδεικτικά αναφέρονται κάποια από τα μέτρα που λαμβάνονται έτσι ώστε να προστατευθούν οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές: 
Για την ταυτοποίηση των χρηστών, χρησιμοποιείται ένας προσωπικός κωδικός εισόδου, μοναδικός για κάθε χρήστη, σε συνδυασμό με ένα Email που έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την πρώτη του είσοδο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο επιτρέπει στον χρήστη αρχικά την πρόσβαση και στη συνέχεια τη διενέργεια συναλλαγών.

Οι προσωπικοί κωδικοί χρήστη μπλοκάρονται μετά από συνεχόμενες λανθασμένες προσπάθειες εισαγωγής στο σύστημα, καθώς οι συνεχείς λανθασμένες προσπάθειες θεωρούνται ύποπτες. 

Κατά τη διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών του PayPal καταχωρούμε αποκλειστικά και μόνο στο περιβάλλον του PayPal, μόνο το E-mail που έχουμε δηλώσει χωρίς να μας ζητηθούν τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής μας κάρτας ή του Τραπεζικού μας Λογαριασμού.
  
Οι ιστοσελίδες του PayPal είναι πιστοποιημένες από έναν ανεξάρτητο πάροχο πιστοποίησης (Trusted Third Party).
Το PayPal έχει επιλέξει την εταιρία Verisign (κορυφαίο ανεξάρτητο πάροχο πιστοποίησης) ως πάροχο πιστοποίησης της ταυτότητάς του στο διαδίκτυο.

Η ολοκλήρωση μιας συναλλαγής επιτρέπεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, μετά τη λήξη του οποίου το σύστημα αποσυνδέει τον χρήστη αυτόματα.

Το PayPal χρησιμοποιεί πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) και μαζί με την κρυπτογράφηση στα 256bit, εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Η κρυπτογράφηση με 256bit σημαίνει ότι υπάρχουν 256 πιθανά κλειδιά που χρησιμοποιούνται για την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων από τον Explorer στο server του PayPal. Για αυτόν τον λόγο, η κρυπτογράφηση στα 256bit θεωρείται πρακτικά αδύνατο να παραβιαστεί. Μπορείτε να αναγνωρίσετε εάν η σελίδα στην οποία βρίσκεστε είναι ασφαλής, καθώς το πρωτόκολλο που εμφανίζεται με την διεύθυνση της μετατρέπεται από «http» σε «https» και εμφανίζεται παράλληλα και το χαρακτηριστικό εικονίδιο με το λουκέτο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Η πρόσβαση στους servers του PayPal προστατεύεται από τελευταία τεχνολογία Firewall, η οποία επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών, απαγορεύοντας  παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες σε μη αναγνωρισμένους χρήστες.
 
Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι είναι σήμερα αφοσιωμένοι στο να κάνουν το PayPal ασφαλές.
 
Στο PayPal υπάρχουν τρεις (3) τύποι λογαριασμού:

  • Personal :    Για ιδιώτες που πραγματοποιούν αγορές online.
  • Premier :     Για ιδιώτες που πραγματοποιούν αγορές ή πωλήσεις online.
  • Business :    Για επιχειρήσεις.

 
 

 
 
Design and Development by Ekopharma2012
© 2014 | All rights reserved!